Proraso

icon-1

Proraso

De nummer één uit Italië

Italianen staan bekend om hun rijke scheertraditie. Veruit het bekendste en populairste scheermerk uit Italië is Proraso. Proraso is opgericht in Florence door Ludovico Martelli en bestaat uit een brede lijn van scheerproducten voor mannen. Met als vlaggenschip de groene Original scheerzeep, verrijkt met eucalyptus en menthol voor een verfrissend effect.

Proraso scheercrèmes, scheerzepen, scheerschuim, pré- en aftershavecrèmes en aftershave lotions zijn vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen. Hierdoor zijn ze geschikt voor elke man.

Geschiedenis

Heden ten dage nog steeds gemaakt in Florence

In 1908 introduceerde Proraso uit Florence de ‘crema miracolosa’ aan het Italiaanse publiek. De creme werd meteen zeer populair door de goede kwaliteit en omdat deze kan worden gebruikt zowel vóór als na het scheren. Het recept van deze crème is overgedragen van vader op zoon en heden ten dage wordt deze nog steeds gemaakt in Florence door de Martelli familie. Met dezelfde traditionele aanpak die hen zo beroemd heeft gemaakt. Ondertussen is Proraso uitgegroeid tot een wereldmerk.
icon-1
icon-1

Geschiedenis

Heden ten dage nog steeds gemaakt in Florence

In 1908 introduceerde Proraso uit Florence de ‘crema miracolosa’ aan het Italiaanse publiek. De creme werd meteen zeer populair door de goede kwaliteit en omdat deze kan worden gebruikt zowel vóór als na het scheren. Het recept van deze crème is overgedragen van vader op zoon en heden ten dage wordt deze nog steeds gemaakt in Florence, Italië door de Martelli familie met dezelfde traditionele aanpak die hen zo beroemd heeft gemaakt. Ondertussen is Proraso uitgegroeid tot een wereldmerk.